13 maj 2007



Idag är det Mors dag här. Mycket kretsar kring det. Vi gjorde morsdagskort på spicegroup i tisdags, vi fick lavendel i dörren av kyrkvärdarna och det är hur många tävlingar som helst som annonserar ut saker om mors dag. Jag fick fika på säng och vi ska gå ut och äta i kväll.Vädret är fantastiskt.
href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgN0KfOQkxkG1nRWkUVvwm_Hrs6mOqN7O3W2a7nXThX9lv9aU3f-xERca_VM-8NK8jHPhhZ6J1R_xxqdYReqDFYo8pqBYl30AJXTwPfgrF38fcbg5GDfB_WCpept-aq-IgFQzhkllOel6c/s1600-h/nyafrisyrer.JPG">

Tävlingar ja. En av de saker jag har reagerat på här är att det är så många olika tävlingar. Mycket mer än hemma. På TV, i affärerna,på mobilen, ja överallt kan du vinna. Bilar, hus, heminredning, elekronik, resor. Jag undrar om det är ett utslag om att folk känner sig så hjälplösa och inte vet hur de ska ta sig ur sin situation och den enda utvägen vore att vinna. Det är lite skrämmande tycker jag. Antingen lite passiviserande. Jag behöver inte göra något utan bara vänta på att turen kommer till mig. Eller skrämmande för att det finns inget annat sätt att lyckas komma ur misären. Om det verkligen är de människorna som sdeltar i tävligarna.Jag har ingen aning.