08 juli 2007

En vecka har gått sedan vi kom ”hem” från vår biltur. Vi har installerat oss i vännernas hus och trivs med det. Vi håller på med alla de sista förberedelserna för att åka hem. Det är ju bara tre veckor kvar innan vi är hemma i Sverige. Innan dess måste vi sälja bilen, köpa presemter, se det vi inte har hunnit med att se och släng en massa saker som inte kommer att rymmas i väskorna hem och säga hej då till alla.
Jag ska också försöka skriva det sista på mitt arbete så att det är klart när vi kommer hem. Jag tror nämligen att vi har tillräckligt att göra när vi kommer till Umeå föra att jag inte ska hinna sätta mig med det också! Med arbetet går det framåt. Jag han inte göra så mycket som jag hade tänkt innan eftersom jag och tjejerna blev sjuka men det är ändå inte så mycket kvar. Bara det sista med att försöka få ihop det och knyta ihop alla trådar som jag har börjat med. Jag skriver en mening i taget lite här och där och vips har datorn räknat upp en sida till.
Sälja bil projektet har vandrat hit och dit som en berg och dalbanan. Vi trodde ju att vi hade sålt bilen innan vi åkte iväg men några dagar innan resan ringde han och sa att han inte hade några pengar. Då kom en av Leifs kursare och ville köpa bilen. Han skulle höra av sig när vi kom tillbaka, vilket han inte gjorde! Dags för annonser och biltvätt för att kunna visa bilen, då kör Leif in i en annan bil och vi måste byta lyktglaset. Inte så farligt men förargligt. Men inget ont som inte har något gott med sig, på firman som sålde nya glas var det en man som ville köpa bilen. Han skulle höra av sig på fredan, men gjorde inte det! Leif jagar honom och nu ska köpet göras upp på torsdag i veckan. Jag hoppas för allt i världen att han verkligen köper bilen nu!