29 juli 2007

Ja nu sitter vi hemma i Umeå och försöker sammanfatta våra upplevelser. Mycket har hänt sedan jag hade tillfälle att skriva och det känns som om en helt annat liv nu när jag sitter här i den Svenska sommar natten och skriver.
Vi fick i alla fall bilen såld efter mycket om och men och körde de sista veckorna i Sydafrika om kring i ett antal hyrbilar. Jag skrev också klart mitt arbete.
Den sista veckan for vi på sol semester till Durban och hade det underbart. Det var verkligen sol och bad i en vecka. Alla dagar utom en var vi på stranden elle badade på annat vis. Fantastiska stränder med varmt vatten i indiska oseanen. Vi hann också med att besöka edtt akvarium med en delfin show, en vatten park där vi åkte vatten kanor i långa banor, en fågelpark med otroliga fåglar och till sist en liten mini stad i närheten av stranden. Den veckan var hellt enkelt bara så skön. Sedan återkom vi för två dagars kyla i Stellenbosch innan hemresan började! Den längsta och inte den roligaste resa jag varit med om men vi kom i alla fall fram utan problem.