18 januari 2007


Nu är vi på väg! I går kväll for vi med nattåget från Umeå för ett par dagar hos vänner i Södertälje innan vidare färd. När vi satt och väntade på stationen med våra väskor kunde jag inte låta bli att reflektera över att det som finns här med oss är allt vi har för sex månader framåt. Hur lite man behöver igentligen! Och har jag packat rätt? Det senaste dygnet har jag nog packat om väskorna minnst tre gånger.
Resan har ändå gått fantastiskt bra trots den stora mängd packning ( jag skickar med en bild på packningen) och människor (barn) att hålla reda på. Nu ska vi passa på att vila upp oss några dagar efter en hektisk vecka av packning och städning. Små tjejerna har blivit förkylda och vi vill inte ha med oss den på planet så det kan behövas extra kurering.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan,

Väntar på nästa avsnitt!

Gun

Anonym sa...

Tillläggas kan att familjen var lätt stressade under en lång period innan avresan.

Anonym sa...

Hejsan!
Nu borde ni vara framme vi ar sa nyfikna pa hur resan har gatt och pa hur det kanns att vara i ett helt frammande land. Hoppas att ni har det bra!
Jenny, Luis och Carmina

Anonym sa...

Hallå där!! Är så nyfiken på hur det går med allt, om ni kommit fram (vilket man ju kan räkna med?) hur varmt ni har det, hur bostaden ser ut, om ni kunnat andas ut.... osv osv... Tänker på er - och önskar er allt gott. Pricken lever, äter, leker och.... jag det där som kaniner gör. Hälsa alla!
Kram /Anne-Li

Anonym sa...

Har någon hört av familjen, de lämnade oss i måndags morse. Sedan dess har vi ej fått tag på dem varken via telefon eller dator. Börjar faktiskt bli lite oroliga.
/Johanna och Stefan

Anonym sa...

Hej hej! Kollar här lite nu och då för att se hur ni har det... Vi tänker på er! /Linnea och Jimmy

Anonym sa...

Det bidde en Felix den 27:e...
Kram
/Daniel & Malin

Anonym sa...

Hej!

och grattis Eva-Karin och Tuva!

Hur har ni det? Nässjö är tristare än vanligt...återigen längtar vi till umeå...såg ett fint hus på mariehem idag...suck...hoppas vi vinner på en triss vem vet! plötsligt händer det. Och att mamma o pappa vill flytta upp såklart... drömma går ju.

lycka till o nu hoppas vi att vi hör nå´t snart.
kramar mwm