16 mars 2007

Idag har vi haft födelsedag och firat hela dagen. Alina har fyllt 6 år, stor tjejen. Vi började så klart med uppvaktning på sängen med presenter, sång och fika. Trots att hon var uppe först låg hon kvar i sängen och väntade. Om man frågar henne så sov hon ; ) Efter lunchen var det tårtkalas med fiskedam.
Man tar vad man har i sådana här situationer så en kort pinne, pappas morgonrocks skärp och en klädnypa fick tjänstgöra som fiskespö och soffan som fiskedamm. Upp kom fiskarna och alla var nöjda. Förutom pappa (och till viss del mamma) som tyckte att tutorna lät för mycket. Efter lunch åkte vi till en vattenpark med vattenruchkanor. Det var det enda de hade där, två kanor och en liten lekpark, men vi roade oss en timme och åt glass innan vi åkte hem igen och gjorde ballong figurer innan vi gick och la oss. En riktig kallas dag helt enkelt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er! Va roligt det är att läsa om hur ni har det! Känns långt ifrån det vi har här... I dag är det blå himmel och några plusgrader, det har varit så ett tag nu så man kan redan tro att det är vår och sommaren är på väg... Men det är väl ett tag kvar än, hoppas jag! Grattiskramar till Alina!! Vi tänker på er! Kram, Linnea o Jimmy

Anonym sa...

Grattis kramar till Alina från Edith!
I dag har det snöat igen i och för sig kändes det lite väl tidigt med vår. Men det här blöta trista kan man gärna slippa.
Må så gott!
Kram Linda

Anonym sa...

Grattis Alina 6 år!!! några dagar i efterskott!

Grattis Sanna 10 imorgon om jag inte har fel.


jag o tjejerna har haft en bra vecka i vemdalen. Tåget var ett äventyr för alla!! Vi sov ( iallafall barnen) relativt gott längst upp i kupén och man blir glad av alla snälla hjälpsamma människor!
En timme privatlektion för tjejerna på slalom och det bästa de vet är guppen och slalomportarna! De har lärt sig så otroligt fort!

Det är spännande att följa er! Hoppas Sanna får en fin födelsedag!
Många kramar mopna m. familj

mia sa...

Hej Alina.
Jag saknar dej.Jättemycke´.Grattis på 6-årsdagen.
Jag har fått en katt.En vit,som heter Zindi.Hoppas du har det bra .Längtar tills du kommer tillbaka.Det är kul på Bollibompa.
Kram från Channa å Zindi

Anonym sa...

Hej! Kul att läsa att ni har det bra! Grattis till stortjejen. Kramar från Krillan ;)