23 mars 2007

Nu är det äntligen helt klart att vi flyttar, på torsdag går flyttlasset. Det kommer att bli jättebra.
Fipplandet med ett nytt ställe har tagit på oss båda två, särskilt som jag inte har mått bra. Hela veckan har ändå varit rätt så hektisk med födelsedagar och annat. Vi har ju dessutom lyckats med att göra folket på administrativa kontoret sura genom att säga att vi ska flytta. De har i sin tur skällt på städerskan för att hon inte har gjort sitt jobb! Vilket vi inte har sagt något om. Hon kommer till oss och undrar vad som står på. Vi hävdar ju att det kan vara något i golven eller mögel i lägenheten som är orsaken till Alinas besvär. Knappast städningen. Då skulle hon inte fixa att bo hemma hos oss. Vilket snurr och allting på bruten engelska.
Idag har jag i alla fall varit och sett en film. The Syrian Bride. Jättebra film som delvis handlar om situationen mellan Israel och Syrien. Den egentliga storyn är ett arrangerat äktenskap där tjejen måste lämna allt i Israel för att aldrig återvända efter bröllopet. Hela filmen utspelar sig på bröllopsdagen och delvis på gränsen mellan Israel och Syrien. Jättebra, som sagt var.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Sitter på baksidan i solen och dricker te. Det är ett par plusgrader och riktigt vårskönt. I dag promenerade vi till gudstjänsten där Jenny Alm var på besök. Barnkören sjöng och dansade och det var våfflor till kyrkfika.

Låter vettigt att flytta när Alina blir så dålig - även om det är en del bök.

Stort grattis till både Alina och Sanna på födelsedagarn!

Kram, Ulrika

Anonym sa...

Hej på er hela familjen!
Nu har jag hunnit ikapp och läsa lite om era veckor... Har varit på semester,kurs och kårledardagar, så jag har en del att ta igen.
Låter väldans kul att äta i träd - kanske en sak att ta med sig hem? (Alltså idén...:-)
Vill också gratta stor-tjejerna och tacka för brevet - kanske vi får till ett svar också?
Lycka till med flytten - hoppas det blir bättre för alla!
Kram till er alla
Anne-Li

Anonym sa...

Hej hej!

Skönt att ni fått en ny lägenhet och att det gick så smidigt! Hoppas att Alina börjar må bättre snart och du också Eva-Karin. Och ett jättegrattis till Sanna!! Stora tjejen! =)

Kram, Linnea