19 juni 2007

Nu börjar vår resa hem, eller så känns det i alla fall. Vi har sagt adjö till alla vännerna och vi har plockat ner alla sakerna för i morgon åker vi.
Vår resa ser ut så här. Först strutsar och grottor i Oudtshoorn, sedan till skog i Titsikamma naturreservat. Efter det ska vi se elefanter och lejon i
Addo Elephant Park för att sedan vila ut i Port Alfred i fyra dagar.Samtidigt tar vi oss några turer till Grahamstown och en konstfestival. Spännande!
Innan vi återkommer till Stellenbosch den 2 juli stannar vi i Knysna och vad vi ska göra där har jag ingen aning om men det löser sig. Alla är lite upprivna av allt packande och trötta efter penicillinkurer men ändå glada att åka. Jag ska försöka skriva på bloggen och få in några bilder under vår resa. Allting beror ju på datortillgång. Men håll ögonen öppna så ska det förhoppningsvis komma rapporter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej allesammans!

Har just firat svensk midsommar i NYC – Battery Park där man tar färjan över till Ellis Island och Statue of Liberty. Var jättetrevligt, välbesökt (3000 pers) och stånd med god mat till skapligt pris. Att de hade stånd som sålde kits till att göra egna blomsterkransar för håret uppskattades tydligen. Och det såg festligt ut med barn, kvinnor och även men med blomster i håret. Levande, inte konstgjorda. Ja, det var ju också midsommarstång och folkdans och även allmän dans kring stången. Allt i fint väder.

Hoppas er resa blir lyckad med så mycket nytt att se.

Hälsningar, Gun